ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Πολάκη με Τζανακόπουλο - Γεροβασίλη

Συνάντηση είχε χθες ο γραμματέας της ΚΕ Δημήτρης Τζανακόπουλος και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, με τον Παύλο Πολάκη σχετικά με την ανάρτησή του για το δείπνο σε σπίτι φίλων (δείτε ΕΔΩ)
Ο πρώην υπουργός Υγείας τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχε πρόθεση να αμφισβητήσει τη συλλογικά.. επεξεργασμένη και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι και δική του θέση ως γιατρού και βουλευτή, ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρηθούν από όλες και όλους, ως μόνη ασπίδα στη διασπορά του κορωνοϊού εδώ που μας έφτασε η εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης.
«Η κυβέρνηση άφησε απροετοίμαστο και ανοχύρωτο το ΕΣΥ, άνοιξε τον τουρισμό χωρίς ενιαία υγειονομικά πρωτοκολλά, δεν αύξησε τα δρομολόγια στα ΜΜΕ και αύξησε τον αριθμό των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, ενώ επέτρεψε να δημιουργηθούν εστίες υπερμετάδοσης σε μεγάλους εργασιακούς χώρους, φυλακές, γηροκομεία» τόνισε ο Π. Πολάκης.
Ο γραμματέας της ΚΕ και η γραμματεας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, τόνισαν ότι τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής, τόσο στο μέτωπο του κορονοϊού, όσο και στο μέτωπο της οικονομίας, που γίνονται πλέον ορατά στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, ωθούν την κυβέρνηση σε ένταση των επιθέσεων κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σε μια προσπάθεια να αποσείσει τις εγκληματικές ευθύνες της.
Για το λόγο αυτό, εν μέσω πανδημίας, και με δεδομένη την ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση της κυβέρνησης, υπογράμμισαν ότι απαιτείται από το κόμμα και όλα τα στελέχη του αποφασιστικότητα, συνοχή, υπευθυνότητα, και αφοσίωση στην προστασία της κοινωνίας.