ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Βραβεία «Μαρκατά» σε φοιτητές δημοσιογραφίας

Από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας θα απονείμει και φέτος τα βραβεία «Μαρίνου και Ιωάννου Μαρκατά», σε αποφοίτους Λυκείων της Κεντρικής Ελλάδας, που.. πέτυχαν τις υψηλότερες θέσεις εισαγωγής σε πανεπιστημιακές δημοσιογραφικές σχολές.
Οι απόφοιτοι Λυκείων της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας που πέτυχαν σε πανεπιστημιακές σχολές Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης θα πρέπει να αποστείλουν στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε (Μεγάλου Αλεξάνδρου 3 – Λάρισα) μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 (τελική ημερομηνία), τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Συγκεκριμένα:
- Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου του Λυκείου, ώστε να διαπιστώνεται το σχολείο αποφοίτησης.
- Βεβαίωση εισαγωγής από την οποία να προκύπτει και η σειρά εισαγωγής.
- Βεβαίωση εγγραφής σε δημοσιογραφική σχολή ΑΕΙ.
Η απονομή των βραβείων «Μαρκατά» θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση, σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί στο επόμενο διάστημα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γενική Γραμματέα του Μορφωτικού Ιδρύματος Σταματία Κεκάτου στην ηλεκτρονική διεύθυνση tkekatoy@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6977 463388.