ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Η γιατρός της ΕΡΤ μας βγήκε υποψήφια βουλευτής Ν.Δ.

Καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης ήταν η συντονίστρια διευθύντρια της πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία για να μιλήσει ως γιατρός για την κατάσταση στον χώρο της Υγείας στη διάρκεια της πανδημίας.
Η κυρία Μίνα Γκάγκα τα είπε όλα από την επιστημονική και επαγγελματική της θέση:
Είπε ότι από το 2015 έως το 2019 η δύναμη των ιατρών στο Σωτηρία συνεχώς μειωνόταν, ενώ τώρα έχει αυξηθεί αρκετά
Απάντησε στον Παύλο Πολάκη για τις νέες κλίνες ΜΕΘ
Μας είπε ότι τα παιδιά στα σχολεία δεν κολλάνε και ότι γενικά τα παιδιά δεν είναι εύκολο να κολλήσουν κορονοϊό
Μας είπε ακόμη ότι ούτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς κολλάει γιατί δεν έχει σημασία που οι επιβάτες είναι σαν σαρδέλες, αφού φορούν μάσκες όλα καλά
Επίσης, δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο κορονοϊός κολλάει στα μπαρ και τα εστιατόρια όταν καθόμαστε με τους φίλους μας χωρίς μάσκα και ανταλλάσσουμε σταγονίδια. Α! Κολλάει και όταν παίζουμε μπάλα όπου επίσης ανταλλάσσουμε σταγονίδια.
Τέλος η κ. Γκάγκα έψεξε την αντιπολίτευση δηλώνοντας ότι οι γιατροί εξοργίζονται όταν χρησιμοποιούνται για αντιπολιτευτικούς σκοπούς.
Η τελευταία δήλωση, βέβαια, είναι μάλλον πολιτική και δεν έχει σχέση με την ιατρική/επιστημονική της ιδιότητα.
Α ναι σωστά. Η κυρία Μίνα Γκάγκα ήταν υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές και όπως αναφέρει στη σχετική σελίδα στο site του κόμματος «Οι άνθρωποι και ο τόπος χρειάζονται συγκροτημένο αλλά και φιλόδοξο σχέδιο για το μέλλον, και αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να συστρατεύομαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».