ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Ο πανικός του Γεωργιάδη επιβεβαιώνει πως η αλήθεια που του ξέφυγε ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την πρωινή του ομολογία ότι η κυβέρνηση έπεσε έξω καθώς το άνοιγμα του τουρισμού εκτόξευσε τα κρούσματα επιχείρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο υπουργός Ανάπτυξης από το βήμα της Βουλής τα «έριξε» στον κορωνοϊό, καθώς όπως είπε, «ο ιός κινήθηκε το 2020 με διαφορετικούς ταχύτητες και διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι αναμέναμε το Μάρτιο και τον Απρίλιο».
«Η δήλωσή μου, θα ήταν αυτοκριτική εαν αφορούσε στην στάση της κυβέρνησης και όχι στη φύση του covid19, που μέχρι και σήμερα ερευνάται παγκοσμίως και τόσο η επιστήμη, όσο και η πολιτική ηγεσία κάθε χώρας τον διαχειρίζεται, ενώ τον ερευνά παράλληλα» συμπλήρωσε ο Ά. Γεωργιάδης με μήνυμά του στο Twitter.
Ο υπουργό Ανάπτυξης ουσιαστικά ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση τα έκανε όλα καλά και για όλα φταίει ο «απρόβλεπτος» ιός.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρωινές του δηλώσεις στην τηλεόραση του Open, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφέρει:
«Πέσαμε τελείως έξω κι εμείς ως προς την σφοδρότητα του δεύτερου κύματος. Το σενάριο που είχαμε πιστέψει, κι εγώ είχα πιστέψει για να είμαι ειλικρινής, ήταν ότι όταν ανοίγαμε τον Ιούνιο λόγω υψηλών θερμοκρασιών οι επόμενοι μήνες μέχρι τον Οκτώβριο θα είναι σχετικά ήρεμοι.
Και άρα η κεντρική μας φιλοσοφία, και η συγκέντρωση που βάλαμε στο μυαλό μας, ήταν πώς θα ανοίξουμε τον τουρισμό και την οικονομία, σκεπτόμενοι ότι έχουμε 5 μήνες να διορθώσουμε την οικονομική ζημία του Μαρτίου και του Απριλίου.
Σε αυτή μας την συγκέντρωση δεν είδαμε ότι ο ιός μεταλλάχθηκε, τόσο γρήγορα δεν το είδαμε και τελικά εξαπλώθηκε με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι αναμέναμε».

ΣΥΡΙΖΑ: Η αλήθεια που του ξέφυγε μάλλον ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου

«Ο πανικός του κ. Γεωργιάδη που έχει ανασκευάσει μέσα σε πέντε ώρες τρεις φορές την πρωινή παραδοχή του ότι το άνοιγμα του τουρισμού συνδέεται με την έκρηξη της πανδημίας, απλά επιβεβαιώνει πως η αλήθεια που του ξέφυγε μάλλον ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η χώρα μας πληρώνει σήμερα τις φιέστες του κ. Μητσοτάκη για το αλλοπρόσαλλο άνοιγμα του τουρισμού. Το επιβεβαιώνει και μόνη της εξάλλου η κυβέρνηση, η οποία τώρα θυμήθηκε να απαιτήσει αρνητικό τεστ για όποιον μπαίνει στη χώρα, ενώ το καλοκαίρι υπό την πίεση των τουριστικών κολοσσών σφύριζε αδιάφορα στο αυτονόητο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ».