ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Οι ΜΕΛΙSSES έγιναν ραδιοφωνικοί παραγωγοί στον Ελληνικό 93,2


Οι ΜΕΛΙSSES, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους album «MΕΛΙSSES Duets», επισκέφτηκαν την Παρασκευή 21 Μαΐου τον αγαπημένο τους σταθμό, τον «Ελληνικό 93,2» και έγιναν.. ραδιοφωνικοί παραγωγοί από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα.
Το ελληνικό συγκρότημα, με επικεφαλής τον Χρήστο Μάστορα, μπήκε στη θέση του ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσίασε όλα τα τραγούδια του νέου του album. «Γινόμαστε ραδιοφωνικοί παραγωγοί για λίγο γιατί το αγαπάμε πάρα πολύ το ραδιόφωνο», ανέφεραν. Εκτός όμως από τα τραγούδια που ακούστηκαν για πρώτη φορά όλα, οι ΜΕΛΙSSES μοιράστηκαν με τους ακροατές
πρωτότυπες ιστορίες τόσο από τη 12ετή επιτυχημένη καριέρα τους, όσο και από τις ηχογραφήσεις στο studio. Ο στόχος της τετράωρης εκπομπής ήταν να μιλήσουν τηλεφωνικά και με τους 11 καλεσμένους που συμμετέχουν στο album «MΕΛΙSSES Duets», που κυκλοφορεί από την Panik Records.
Στον αέρα λοιπόν της εκπομπής βγήκαν όλοι οι καλλιτέχνες: Τάμτα, Δημήτρης Μπάσης, Καίτη Γαρμπή, Μαντώ, Θανάσης Βασιλόπουλος, Toquel, Αναστάσιος Ράμμος, Σταμάτης Γονίδης, Μπάμπης Στόκας, Κομπανία Βέρδη και Θέμης Αδαμαντίδης.
Ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας μπήκαν στο στούντιο του «Ελληνικού 93,2» και ανέλαβαν δράση: «Για τις επόμενες τέσσερις ώρες θα είμαστε ερασιτέχνες ραδιοφωνικοί παραγωγοί πλάι στον έμπειρο, Χρήστο Καρυώτη, στον καλύτερο υπερφανταστικό διαγαλαξιακό ραδιοφωνικό σταθμό, στον «Ελληνικό 93,2», είπαν στην έναρξη της εκπομπής.