ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Γιατί η Άρια Αγάτσα δεν μετάνιωσε που πήγε από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ


Για την ενασχόλησή της με την πολιτική μίλησε η Άρια Αγάτσα, επισημαίνοντας ότι η κουλτούρα που είχε από την οικογένειά της την ώθησε σε αυτή την απόφαση. Η γνωστή αθλητικογράφος και.. αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ποτέ δε μετάνιωσε που πήρε την απόφαση να πάει από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ.
«Εξελέγην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2009. Εκείνη την εποχή έγινε ένας τεκτονικός σεισμός στην πολιτική στην Ελλάδα. Δεν μετακινήθηκα εγώ. Θεώρησα ότι μπορούσα να εκφραστώ με μία άλλη συνθήκη. Τότε ξένισε. Εξάντλησα και την τελευταία μέρα της θητείας μου ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μετά αξιοποίησα μια πρόταση που μου έγινε και πήγα στη ΝΔ. Δεν μετάνιωσα.
Σκέφτηκα πάρα πολύ, ώρες και μέρες ατελείωτες και έπειτα αξιοποίησα μια πρόταση που μου έγινε και να σου πω την αλήθεια δεν το έχω μετανιώσει διότι θεωρώ ότι τελικά υπάρχει μια δικαίωση σε αυτό, άσχετα από το γεγονός ότι δεν είμαι πια στην πολιτική» ανέφερε μεταξύ άλλων η .