ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

«Εγώ έκανα γραμματέα της ΚΝΕ τον Τάκη Θεοδωρικάκο»


Tις στενές σχέσεις με τον πάλαι ποτέ στενό σύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τέως υπουργό της ΝΔ, Τάκη Θεοδωρικάκου, επιβεβαίωσε ο Χρήστος Καλογρίτσας στην Προανακριτική Επιτροπή..«Εγώ έκανα γραμματέα της ΚΝΕ τον Τάκη Θεοδωρικάκο» είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο εργολάβος ο οποίος χθες αποκάλυψε ότι έδωσε προίκα την GPO στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Κατά τα άλλα, μετά τη χθεσινή του ομολογία ότι δε σκοπεύει να επιστρέψει τα 3 εκατ. ευρώ τα οποία διοχέτευσε στην εταιρεία του γιου του, ο μάρτυρας ζήτησε να απαντήσει σε ερωτήσεις που του έχουν τεθεί μετά την κατάθεση του Νίκου Παππά «ώστε να θυμηθεί διάφορα πράγματα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι επικράτησε ένταση ανάμεσα στον εργολάβο και τα μέλη της επιτροπής, καθώς ακόμη και βουλευτές της ΝΔ είναι ενοχλημένοι από τη στάση του Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος δεν έχει παρουσιάσει επαρκή στοιχεία που να στηρίζουν τους ισχυρισμούς του.
Η μαραθώνια κατάθεση του εργολάβου ολοκληρώθηκε και έτσι την Πέμπτη καταθέτει ο Δήμος Βερύκιος, εκπροσωπώντας τον Δημήτρη Κοντομηνά.