ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Nέα επεισόδια με τον Παύλο Τσίμα


Η πανδημία μας οδήγησε ταχύτερα σε μία νέα ψηφιακή εποχή αλλάζοντας τα δεδομένα και τους όρους στους περισσότερους τομείς της ζωής μας. Η νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και ο.. σημαντικός ρόλος της τεχνολογίας σε αυτήν παρουσιάζεται, χαρτογραφείται και αναλύεται μέσα από τα τρία νέα επεισόδια της ενημερωτικής εκπομπής Synthesis με τον Παύλο Τσίμα στον ΣΚΑΪ.
Σε αυτά τα τρία επεισόδια της συμπαραγωγής του ΣΚΑΪ και της Microsoft, ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας συναντά κορυφαίους στοχαστές επιστήμονες, πολιτικούς και ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου προσφέροντας ένα γόνιμο διάλογο για το κοινό μας μέλλον σε αυτή τη νέα ψηφιακή εποχή.
Μεταξύ των συνεντευξιαζόμενων βρίσκονται: ο κορυφαίος στοχαστής και συγγραφέας της εποχής μας, Yuval Noah Harari, ο Πρόεδρος της Microsoft Brad Smith, o Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η πρώην Υπουργός Εργασίας και βουλευτής Έφη Αχτσιόγλου, ο Chief Sustainability Officer της Microsoft Lucas Joppa, η ιδρύτρια και πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ Άννα Διαμαντοπούλου, ο ήρωας της ταινίας «The Boy who harnessed the wind», εφευρέτης και συγγραφέας William Kamkwamba, ο CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας Θεοδόσης Μιχαλόπουλος και πολλοί ακόμη ηγέτες ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων.
Μία σύνθεση απόψεων και οραμάτων που εστιάζει στα πιο καίρια ζητήματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα και τη χώρα μας σήμερα προσφέροντας μία αισιόδοξη ματιά στο μέλλον.
Synthesis με τον Παύλο Τσίμα
Κυριακή 30 Μαΐου στις 00.30 στον ΣΚΑΪ