ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Το «Φεϊσμπούκ» του Αργύρη Μπακιρτζή


Ο Αργύρης Μπακιρτζής δεν έχει σελίδα στο facebook, αλλά τα συμπτώματα της συνήθειας της εποχής τα γνωρίζει θαυμάσια -τα έκανε μάλιστα τραγούδι, το οποίο θα ακούμε από αύριο, Τρίτη 25 Μαΐου.. 2021, και για όλη την εβδομάδα, σε αποκλειστική μετάδοση από το Δεύτερο Πρόγραμμα.
Το «Φεϊσμπούκ» είναι μια πεντάλεπτη αφηγηματική μπαλάντα, που με οξυδερκή παρατηρητικότητα και απολαυστικό χιούμορ καταγράφει τη γοητεία που ασκούν τα κοινωνικά δίκτυα σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας αλλά και πολιτικών πεποιθήσεων, σε μια εποχή που ο ιδιωτικός βίος γίνεται δημόσιος.
Πολλοί καλοί φίλοι και διαλεχτοί ομότεχνοι του Μπακιρτζή συνέβαλαν εξ αποστάσεως, στη διάρκεια της καραντίνας, στην ενορχήστρωση και στην ηχογράφηση του μοναδικού αυτού τραγουδιού. Οι βάσεις ηχογραφήθηκαν με οικογενειακές δυνάμεις. Ύστερα, ο Δημήτρης Πολυζωίδης έστειλε την ηχογράφηση της βιόλας από τη Βιέννη. Ο Χάρης Παπαδόπουλος το μπουζούκι από τη Θεσσαλονίκη. Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος την ηλεκτρική κιθάρα από την Κατερίνη και πάει λέγοντας…
Το τραγούδι ερμηνεύει ο Αργύρης Μπακιρτζής με συντροφιά δροσερές, νεανικές φωνές, αλλά κλείνει πανηγυρικά με χορωδία παλαιοτάτων φίλων, όπως ο Ισίδωρος Παπαδάμου, από τα πρώτα χρόνια των «Χειμερινών Κολυμβητών».
Οι αποκλειστικές μεταδόσεις στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 συνεχίζονται. Συντονιστείτε!
Info
Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
Σε αποκλειστικότητα το νέο τραγούδι του Αργύρη Μπακιρτζή
Από την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 και για όλη την εβδομάδα