ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

«H μοναδική εφημερίδα που δεν έχει καθυστερήσει ποτέ τη μισθοδοσία»


«Την ώρα που η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να αποδομήσει το Documento αποτυγχάνει σε όλα τα επίπεδα και η εφημερίδα δικαιώνεται πανηγυρικά, γίνεται για ακόμη μια φορά προσπάθεια.. δυσφήμισης του εντύπου και του εκδότη του Κώστα Βαξεβάνη με ασφαλίτικες μεθόδους άλλων εποχών»
Τα παραπάνω γράφει το Documentonews απαντώντας στα όσα έγραψε στα σόσιαλ μίντια η «Κατάληψη ΕΣΗΕΑ» που κάλεσε σε «συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεια του @KostasVaxevanis, την Παρασκευή 28/5» κάνοντας λόγο για «εκδικητικές απολύσεις, εξωθήσεις σε παραίτηση, δουλειά ενώ βρίσκεσαι σε αναστολή». 
Το Documento απαντά γράφοντας μεταξύ άλλων:
«Ένα blogspot το οποίο έχει σταματήσει τη δραστηριότητά του από τον Δεκέμβριο του 2020 και από τότε έχει κάνει μόνο τρεις αναρτήσεις, στις 5 Μαρτίου, στις 11 Μαρτίου και σήμερα 24 Μαΐου, με θέματα ανυπόστατα, όπως εκδικητικές απολύσεις, εξωθήσεις εργαζομένων σε παραίτηση και απαίτηση για εργασία σε εργαζόμενους που βρίσκονταν σε αναστολή, το συγκεκριμένο ανυπόστατο στο διαδίκτυο blogspot προσπαθεί να διαβάλει την εφημερίδα στο αναγνωστικό κοινό.
Το από πού κατευθύνεται είναι πολύ εύκολο να το αναγνωρίσει κανείς αν δει τα likes που υπάρχουν κάτω από την ανάρτηση καθώς ξεχωρίζουν αυτά του Αδωνη Γεωργιάδη, του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και όλων των γνωστών trolls της Νέας Δημοκρατίας.
Και όλα αυτά ενώ είναι γνωστό στους παροικούντες τη δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ ότι είναι η μοναδική εφημερίδα που δεν έχει καθυστερήσει ποτέ τη μισθοδοσία, πληρώνοντας πάντα στην ώρα της τους εργαζόμενους σε αυτήν.
Καθώς απέτυχαν όλες οι προσπάθειες του Κυριάκου Μητσοτάκη για να κλείσει το Documento τώρα έβαλε σε εφαρμογή τις ασφαλίτικες μεθόδους της ΕΡΕ και των παρακρατικών που οδήγησαν τη χώρα στη δικτατορία της 21ης Απριλίου και στη φίμωση του Τύπου».