ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Η Frontstage παραμένει Νο. 1 ραδιοφωνικός όμιλος


Στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών ομίλων παραμένει η Frontstage για άλλη μια χρονιά, σύμφωνα με τα ετήσια αποτελέσματα της έρευνας ακροαματικότητας που διεξάγουν οι εταιρίες MRB και..GLOBAL LINK για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ. Περισσότεροι από 719.000 ακροατές καθημερινά και 2.053.000 ακροατές το μήνα επιλέγουν να συντονίζονται τουλάχιστον σε έναν από τους τέσσερις σταθμούς μας.
Με τη Frontstage να καταλαμβάνει την κορυφή στις προτιμήσεις των γυναικών, κάθε ένας σταθμός του ομίλου βρίσκεται στην 1η θέση μεταξύ των σταθμών αντίστοιχης τυπολογίας.
Ως Νο. 1 μουσικός σταθμός κατατάσσεται ο Μελωδία 99.2, ενώ στο No. 1 της εναλλακτικής μουσικής βρίσκεται ο En Lefko 87.7. Με τον Red 96.3 να είναι ο No.1 Ροκ σταθμός και τον HiT 88.9 ως ο No. 1 στην Adult Pop μουσική, η Frontstage συνεχίζει δυναμικά την ανοδική της πορεία στις προτιμήσεις των ακροατών.
Πρόσφατα εντάχθηκε στο portfolio του ομίλου και το πρώτο παιδικό ραδιόφωνο της χώρας, kidsradio.com, το οποίο εκπέμπει προσωρινά μέσω της συχνότητας 88.6.
Η Frontstage, ακολουθώντας τις αξίες και το όραμά της, παραμένει η πρώτη επιλογή των ακροατών για ακόμη μια χρονιά.
*Τα στοιχεία ακροαματικότητας λαμβάνονται από την έρευνα ακροαματικότητας που διεξάγουν οι εταιρίες MRB και GLOBAL LINK για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση ετήσιων αποτελεσμάτων που αφορά τη χρονική περίοδο (10/2/2020-1/2/2021).