ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Αλλαγές διευθυντών στον μιντιακό όμιλο του Ιβάν Σαββίδη - Ποιοι αναλαμβάνουν σε Εθνος και Ημερησία


Σε περαιτέρω ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού προχωράει ο μιντιακός όμιλος του Ιβάν Σαββίδη. 
Συγκεκριμένα το Open Digital Group πιστό στην στρατηγική επένδυσης στα ψηφιακά μέσα,.. προχωράει σε περαιτέρω ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου, με στόχο τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης σε αναγνώστες και συνεργάτες μέσω υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ενημέρωσης και προβολής.
Ο Αδάμος Ζαχαριάδης, δημοσιογράφος με σημαντική εμπειρία στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και στο πολιτικό ρεπορτάζ, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του ethnos.gr με στόχο να δημιουργήσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ποιοτικό πρωτογενές περιεχόμενο, προσαρμοσμένο τόσο στις ανάγκες του αναγνωστικού κοινού όσο και σε αυτές της διαφημιστικής αγοράς.
Παράλληλα αξιοποιεί περεταίρω το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό αναθέτοντας από τις αρχές Απριλίου στον Γιάννη Φώσκολο τη διεύθυνση του imerisia.gr. O Γιάννης Φώσκολος με πολυετή εμπειρία στο ασφαλιστικό-εργασιακό-οικονομικό ρεπορτάζ και 20ετή θητεία στο δυναμικό του «Εθνους» αναλαμβάνει να κεφαλαιοποιήσει την εκρηκτική εκκίνηση του νεοσύστατου οικονομικοπολιτικού site και να το οδηγήσει σε μεγαλύτερες επιτυχίες.
Την Εμπορική Διεύθυνση τoυ συνόλου των ψηφιακών μέσων του Group αναλαμβάνει ο Θέμης Γκιόκας με μακρά και αξιοσημείωτη πορεία τόσο στον χώρο των έντυπων όσο και σε αυτόν των ψηφιακών εκδόσεων.