ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Σε ποιο ελεύθερο κανάλι θα δούμε τον Τελικό του Europa League


Αγγλοϊσπανική κόντρα στον πολωνικό Βορρά, στις ακτές της Βαλτικής.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αναζητεί το πρώτο της τρόπαιο έπειτα από.. τέσσερα χρόνια. Επιδιώκει να κερδίσει το UEFA Europa League για δεύτερη φορά, μετά την κατάκτησή του στη Στοκχόλμη το 2017.
Η Βιγιαρεάλ του Μαρθελίνο συμμετέχει στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της, κουβαλώντας την εξαιρετική κληρονομιά του ισπανικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Παρακολουθήστε τον Τελικό του UEFA Europa League ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απευθείας και ελεύθερη μετάδοση από την ΕΡΤ1, την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, στις 22:00, σε περιγραφή του Ηλία Χριστογιαννόπουλου και του Ιωσήφ Νικολάου.
Η δράση αρχίζει στις 21:30, με την Pre Game εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Ράνιος. Με καλεσμένο τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο από την προετοιμασία των ομάδων.
Η σέντρα του Τελικού, στις 22:00, στο Γκντανσκ της Πολωνίας.
Μετά την ολοκλήρωση και της απονομής στη νέα κάτοχο του UEFA Europa League, θα ακολουθήσει η Post Game εκπομπή (00:30 – 02:00), με την ανάλυση, το ρεπορτάζ, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τις καλύτερες φάσεις του Τελικού.
Τετάρτη 26 Μαΐου, Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από το Γκντανσκ της Πολωνίας, ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από την ΕΡΤ1.