ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Φοίβος Δεληβοριάς και Δημήτρης Καραντζάς στην «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο»


Το θέατρο επιστρέφει στη ζωή μας και το πιο διαβασμένο δίδυμο του Σαββατοκύριακου ρίχνει βάρος στον πολιτισμό. Η εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο», που μεταδίδεται την Κυριακή 30 Μαΐου 2021.. στην ΕΡΤ1, συναντά τους συντελεστές μιας από τις εμβληματικότερες θεατρικές παραγωγές του φετινού καλοκαιριού: «The 1821 – η επιθεώρηση».
Ο αγαπημένος τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Καραντζάς, υποδέχονται τον Γιάννη Σκάλκο και τον Κώστα Λασκαράτο στο Βεάκειο Θέατρο και μιλούν για την πρώτη τους επαφή με τον θαυμαστό κόσμο της επιθεώρησης.
Λίγο πριν από την πρεμιέρα τους, αποκαλύπτουν πώς τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 τούς έδωσαν έμπνευση για να εξετάσουν εκ νέου τη σχέση μας με την εθνική ταυτότητα, την επανάσταση, τα κατορθώματα και τα ατυχήματα των διακοσίων ετών, τη σχέση μας με την παράδοση, τα καλώς και τα κακώς κείμενα.
Το θέατρο επιστρέφει στη ζωή μας και το «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» είναι εκεί!
Παρουσίαση: Γιάννης Σκάλκος – Κώστας Λασκαράτος
Αρχισυνταξία: Χαρά Ψαθά
Σκηνοθεσία: Αντώνης Μπακόλας
Διεύθυνση παραγωγής: Βάνα Μπρατάκου
Δημοσιογραφική ομάδα: Αννίτα Πασχαλινού, Προκόπης Αγγελόπουλος