ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Ο Αθανάσιος Λασκαρίδης διαχωρίζει τη θέση του, από τον αδελφό του Παναγιώτη


Για «προσωπικές απόψεις» του Παναγιώτη Λασκαρίδη τις οποίες όχι μόνο δεν συμμερίζεται, αλλά τον βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο, κάνει λόγο ο αδερφός του εφοπλιστή Αθανάσιος Λασκαρίδης..Ο Αθανάσιος Λασκαρίδης με σημερινή του δήλωση, διαχωρίζει με σαφήνεια τη θέση του από τις απόψεις που εξέφρασε προσφάτως ο αδελφός του. Υπενθυμίζεται ότι ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λασκαρίδης σε συνέντευξή του είχε μιλήσει απαξιωτικά και είχε αμφισβητήσει τη συμβολή της ελληνικής πολιτείας στην στήριξη της Εμπορικής Nαυτιλίας (δείτε ΕΔΩ).
Η δήλωση του κ. Αθανάσιου Λασκαρίδη, όπως δημοσιεύτηκε στο protothema.gr, έχει ως εξής:
«Αναφορικά με τον πρόσφατα δημιουργηθέντα θόρυβο σχετικά με τις δηλώσεις του αδελφού μου Παναγιώτη Λασκαρίδη σε συνέντευξη του στο European Investigative Collaboration, επιθυμώ να δηλώσω ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις τις οποίες όχι μόνο δεν συμμερίζομαι, αλλά με βρίσκουν εκ διαμέτρου αντίθετο.
Η Ελληνική Ναυτιλία οφείλει την μετεωρική άνοδο και εξαιρετική επιτυχία της από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, κατά κύριο λόγο, στην προστασία και υποστήριξη που επέδειξαν όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις προς αυτήν.
Κάθε άλλος σχολιασμός εκ μέρους μου για το θέμα αυτό περιττεύει.
Λονδίνο, 24 Μαΐου 2021
».