ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

O Moby αποκλειστικά στο Kosmos μία ημέρα πριν από την κυκλοφορία του «Reprise»


Σε μια αποκλειστική, προσωπική και απρόβλεπτη ραδιοφωνική συνέντευξη, την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021, στις 21.00, στο Kosmos και την εκπομπή του Πέτρου Αδάμ, ο Αμερικανός μουσικός,.. παραγωγός, ερμηνευτής, DJ, ακτιβιστής και ανήσυχος καλλιτέχνης, Moby, μιλάει για όλα: τη φήμη, τη δόξα, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τη δημιουργία της electronica, τη σχέση και τη φιλία του με τον David Bowie, τη γνωριμία του με την Yoko Ono, τα ναρκωτικά, την κατάθλιψη, τον ακτιβισμό, την αλλαγή στάσης ζωής τα τελευταία 12 χρόνια.
Αφορμή δίνει η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου του άλμπουμ «Reprise» στην ιστορική δισκογραφική εταιρία Deutsche Grammophon με την Budapest Art Orchestra, με παλιούς αλλά και νέους συνεργάτες και με τον μοναδικό τρόπο που ο Moby ακούει ξανά μερικά από τα πιο αγαπημένα, κλασικά σχεδόν, τραγούδια του.
Την Πέμπτη 27 Μαΐου, στις 21:00, ακούστε πρώτοι, μόνο στο Kosmos, ορισμένα από τα τραγούδια του άλμπουμ, μία ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του «Reprise». Το άλμπουμ, ταυτοχρόνως με το αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ «Moby Doc», κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021.
Την Πέμπτη 27 Μαΐου, στις 21.00, συντονιστείτε στους 93,6 και 107,0