ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ο Μιθριδάτης, η αμηχανία των «Νέων» και το χιπ χοπ του Τσίπρα


Mία ολόκληρη σελίδα αφιερώνει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στο νέο τραγούδι του Μιθριδάτη που έχει γίνει viral τσουρουφλίζοντας την κυβέρνηση και τις παραφυάδες της, μη παραλείποντας βέβαια να.. αναφερθεί και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.
Το άρθρο με τίτλο «Στην κατσαρόλα του Μιθριδάτη» συνοδεύεται απο σκίτσο της Εφης Ξένου που έχει «πρώτο πλάνο» τον Αλέξη Τσίπρα να χορεύει χιπ χοπ με φόντο τον Μιθριδάτη στο βίντεο.
Τα ΝΕΑ, που μάλλον έχουν την μύγα, προσπάθησαν να... αποδομήσουν το τραγούδι του Μιθριδάτη αναφέροντας ότι «ο frontman των Ημισκούμπριων ξεσκονίζει μπόλικη ναφθαλίνη από τους ώμους του και με ένα 12λεπτο τραγούδι με στιχάκια γεμάτα από τόνους λαϊκισμού και fake news προσπαθεί να κάνει κριτική στην κυβέρνηση ή στον Μητσοτάκη»!
Σχετικά με τα εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube (που προφανώς ενόχλησαν πολύ κάποιους στην κυβέρνηση), ο συντάκτης του κειμένου προχωρά σε δική του... αμήχανη εξήγηση αναφέροντας ότι οφείλονται σε «μία τεράστια αναπαραγωγή από τρολ και αντιπολιτευόμενους λογαριασμούς» καταλήγοντας ότι «ακόμα και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση». Αντε τώρα να καταλάβεις για ποια αρνητική διαφήμιση μιλάει...

ΥΓ Πάντως ο Μιθριδάτης στο σκίτσο φέρνει λίγο στον Ακη Σκέρτσο...