ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Καλές σχέσεις...


«Βυθίστηκαν» οι σχέσεις του Πάνου Λασκαρίδη με την κυβέρνηση μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις του περί πρωθυπουργού και υπουργείου Ναυτιλίας; Οχι δα. Ο εφοπλιστής ήταν επίσημος προσκεκλημένος.. και παρέστη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα εγκαίνια του Αρχαιολογικού Μουσείου Εύβοιας, τα οποία τέλεσε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη την Κυριακή.
Μπορεί οι δηλώσεις του να σόκαραν, ο παντοδύναμος άντρας ωστόσο ήταν ειλικρινής και απάντησε στο ίδιο ύφος με εκείνο που συνόδευσε την αποκάλυψη («Εφ.Συν.», 24.8.20) ότι ανέλκυσε χωρίς άδεια, και κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας, δύο αρχαία αντικείμενα από το βυθό των Αντικυθήρων.
Ο φάκελος της υπόθεσης έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία, το υπουργείο Πολιτισμού έχει «ξεχάσει» το θέμα, ωστόσο ο κ. Λασκαρίδης διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις όπως φαίνεται με την υπουργό Πολιτισμού και με την Αγγελική Σίμωσι, προϊσταμένη της ΕΦΑ Ευβοίας και υπεύθυνη της ανασκαφής στο Ναυάγιο των Αντικυθήρων, όπου το Ιδρυμα Λασκαρίδη είναι χορηγός.