ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Στρoγγυλό τραπέζι από το imerisia.gr για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο


«Στρογγυλό τραπέζι» διοργανώνει το imerisia.gr για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, με τη συμμετοχή κορυφαίων εργατολόγων και καθηγητών Εργατικού Δικαίου. Συγκεκριμένα την Τρίτη 25 Μαΐου.. στις 14:00 το imerisia.gr οργανώνει «στρογγυλό τραπέζι» σε συνεργασία με τον δικηγόρο–εργατολόγο Γιάννη Καρούζο.
Κορυφαίοι εργατολόγοι και καθηγητές Εργατικού Δικαίου αναλύουν όλες τις επίμαχες διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου που είναι σε δημόσια διαβούλευση, πριν αυτό εισαχθεί στη Βουλή. Οι ειδικοί τοποθετούνται για τις αλλαγές σε ωράρια, απολύσεις, συλλογικές και ατομικές συμβάσεις, μερική απασχόληση, συνδικαλιστικό νόμο, ψηφιακή κάρτα εργασίας, τηλεργασία, άδειες και όλες τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που αλλάζουν τα πάντα στον εργασιακό χάρτη της χώρας.
Στο «στρογγυλό τραπέζι» που θα μεταδοθεί ζωντανά από το imerisia.gr και την υβριδική τηλεόραση του OPEN, θα έχουν τη δυνατότητα όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους προς τους καθηγητές μέσω του facebook messenger του imerisia.gr.
Συμμετέχουν με εισηγήσεις και αναλύσεις οι:
· Γιώργος Λεβέντης – Ομότιμος καθηγητής Εργατικού Δικαίου ΕΚΠΑ
· Δημήτρης Ζερδελής – Καθηγητής Εργατικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ
· Μαρία Ντότσικα – Δικηγόρος, Δρ. Εργατικού Δικαίου και Μεσολάβησης στον ΟΜΕΔ
· Κωστής Μπακόπουλος – Δικηγόρος, Επίκουρος καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών
· Δημήτρης Βασιλείου – Δικηγόρος Εργατολόγος
Την συζήτηση συντονίζουν :
· Γιάννης Καρούζος – Δικηγόρος / Εργατολόγος
· Γιάννης Φώσκολος – Διευθυντής imerisia.gr