ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Kλείνει το ραδιόφωνο του «Πρώτου Θέματος»


Σταματάει να εκπέμπει το ενημερωτικό ραδιόφωνο του oμίλου του Πρώτου Θέματος (104,6). Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕφΣυν και του e-tetradio, ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους του σταθμού,.. ότι την Παρασκευή, θα είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας του ενημερωτικού σταθμού.
Οπως γράφει το e-tetradio:
Την Παρασκευή θα είναι η τελευταία, εργάσιμη, ημέρα για το ραδιοσταθμό της Νο 1 κυριακάτικης εφημερίδας που δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τους ακροατές. Αν και ήταν ένα καλό ραδιόφωνο, με ενδιαφέρον. Το δεύτερο εγχείρημα του Πρώτου Θέματος στα FM, μετά τον Θέμα 98.9, λειτουργούσε από τον Νοέμβριο του 2017, αλλάζοντας πολλές φορές πρόγραμμα μέχρι σήμερα. Στις τελευταίες ακροαματικότητες σημείωσε ένα «φτωχό» 0,9%.
Υπενθυμίζουμε ότι η συχνότητα 104.6 δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στην εφημερίδα, η οποία κατέχει το 50% των μετοχών της, με το υπόλοιπο ποσοστό να ανήκει στο Action24 (25%) και τον Παναγιώτη Κωστάκη του Kiss 92.9 (25%).
Ενα ενημερωτικό ραδιόφωνο λιγότερο στα FM, κάτι διόλου ευχάριστο.