ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Δημοσκόπηση Open: «Αγκάθια» για την Κυβέρνηση εργασιακό και εγκληματικότητα


Τα ευρήματα της νέας μεγάλης δημοσκόπησης της ALCO για το OPEN με τη συμμετοχή του ethnos.gr για τον μήνα Μάιο παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Tο Ανοιχτό Κανάλι, δημιούργησε.. την πρώτη ανοιχτή έρευνα που διαμορφώνουν οι ίδιοι οι πολίτες με τη ψήφο τους.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν η Νέα Δημοκρατία κρατά σταθερό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου. Παράλληλα «αγκάθια» φαίνεται αποτελούν για την Κυβέρνηση το εργασιακό νομοσχέδιο αλλά και η εγκληματικότητα, με τους πολίτες να απαντούν σε ποσοστό 67% ότι αισθάνονται λίγο ή καθόλου ασφαλείς.
Αναφορικά με την επόμενη μέρα της πανδημίας, το 38% πιστεύει ότι με κυβέρνηση ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να επανέλθει η οικονομία στην ανάπτυξη, ενώ το 21% εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα.
Δείτε αναλυτικά τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης:
Τι πιστεύουν οι πολίτες για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού από την κυβέρνηση και το εμβολιαστικό πρόγραμμα;






Για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο το 54% των πολιτών θεωρεί πως οι ρυθμίσεις του είναι δυσμενείς για τους εργαζόμενους



Για την καθιέρωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια περισσότεροι από τους μισούς πολίτες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση εκφράστηκαν θετικά

 

Οσον αφορά στο επίμαχο νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια των παιδιών οι πολίτες απάντησαν



Πώς καταγράφεται η πρόθεση ψήφου και ποιον θεωρούν οι πολίτες καταλληλότερο πρωθυπουργό