ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Σύναξη λαϊκοδεξιών στο Καστρί


Το κάλεσμα έχει ξεκινήσει να γίνεται και είναι για το ξενοδοχείο Domotel στο Καστρί. Η πραγματοποίηση της μάζωξης θα γίνει μόλις το επιτρέψουν πλήρως τα επιδημιολογικά δεδομένα.. Εκπρόσωποι της λαϊκής Δεξιάς, που θεωρούν πως η σημερινή Ν.Δ. έχει απομακρυνθεί από τις αρχές της, καλούν, όπως μαθαίνω, πρώην βουλευτές του κόμματος, αλλά και αυτοδιοικητικούς που συμμερίζονται αυτές τις απόψεις, ώστε να κάνουν μια συζήτηση που «θα αφορά το μέλλον της παράταξης και τις αρχές και αξίες της Ν.Δ.».
Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους και αν θέλουν να μορφοποιήσουν ένα νέο κόμμα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Το βέβαιο είναι πως η απλή αναλογική αποτελεί δέλεαρ για πολλούς για να δημιουργήσουν μικρά κόμματα και κομματίδια και να διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή, έστω και για 20 ημέρες. Κάποιοι πάντως, πιο προωθημένοι, λένε πως ένα μικρό δεξιό κόμμα θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει και εταίρο για τη Ν.Δ.