ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

O Χρυσοχοΐδης τον ψάχνει κι o χρυσαυγίτης δίνει... συνεντεύξεις και απειλεί


Ο καταζητούμενος, καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, παραμένει άφαντος περίπου 8 μήνες αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να.. δίνει συνεντεύξεις.
Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος από τον Ιανουάριο διαβεβαίωνε ότι «είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του φυγόποινου Χρήστου Παππά», δέσμευση που από τότε επανέλαβε αρκετές φορές, παρακολουθεί άπραγος τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής να επικοινωνεί με το «κοινό του», μέσω του ΅Μακελειού».
Την ώρα λοιπόν που η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την αναζήτησή του, ο Στέφανος Χίος όχι μόνο τον έχει βρει αλλά ισχυρίζεται ότι του πήρε και συνέντευξη, η οποία δημοσιεύτηκε στο χθεσινό “Μακελειό”.
Στη συνέντευξή του, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο, ο χρυσαυγίτης λέει στον Χίο: “Είστε αίμα και θάνατος. Δεν παραδίνομαι”…
«Απειλεί» μάλιστα ότι θα επανέλθει, για να παραθέσει τις ιστορικές και λοιπές του σκέψεις, «ώστε ο Ελληνικός λαός να γίνει γνώστης και της άλλης πλευράς»...
Μετά τη σύλληψη του Γιάννη Λαγού, ο Παππάς ο θεωρητικός της Χρυσής Αυγής είναι το μοναδικό μέλος του ηγετικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής που έχει βρεθεί ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, το έσκασε και παραμένει ασύλληπτος.