ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Μότο κρος, ποδηλατάδα και φωτογραφίες στην Πάρνηθα

BINTEO

Την ίδια ημέρα που 98 συνάνθρωποί μας έχαναν τη μάχη με τον κορονοϊό ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του επέλεξαν να περάσουν μερικές ώρες χαλάρωσης στην Πάρνηθα, απολαμβάνοντας τη φύση και κάνοντας αθλητικές δραστηριότητες.
Οι εικόνες και το βίντεο.. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι να περνούν στιγμές ξεγνοιασιάς στην Πάρνηθα, την ίδια ώρα που η χώρα βιώνει με δραματικό τρόπο το δεύτερο κύμα της πανδημίας, μόνο αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν.
Το πρωθυπουργικό ζεύγος -από ηθική άποψη- είναι απόλυτα εκτεθειμένο στα μάτια της κοινωνίας με τους περισσότερους συμπολίτες μας να βρίσκονται για τέταρτη εβδομάδα στα σπίτια τους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γραμπόφσκι Μητσοτάκη, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, επέλεξαν να περάσουν κάποιες ώρες στο βουνό, κάνοντας ποδήλατο (EΔΩ) και μοτο κρος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το documentοnews.
Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συναντήσει τους διορισμένους διοικητές των νοσοκομείων. Εκεί πέρασε να πάρει κι ένα τσουρέκι και θέλησε ο ίδιος να μας ενημερώσει για τη δραστηριότητα αυτή με ανάρτηση στο Instagram.


«Γιατί είναι ανθρώπινος»

Τα δύο αυτά γεγονότα δε φαίνεται να απασχόλησαν ιδιαίτερα τα ΜΜΕ που υπό άλλες συνθήκες και με άλλους πρωταγωνιστές θα είχαν γίνει πρώτο θέμα. Ωστόσο, δεν πέρασαν και εντελώς απαρατήρητα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε σχετικά (ρ/σ ΣΚΑΪ) αλλά για ακόμα μια φορά επέλεξε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα. Ο Στέλιος Πέτσας διερωτήθηκε αν ο κ. Μητσοτάκης κατηγορείται «γιατί είναι ανθρώπινος» και πρόσθεσε ότι ποτέ δεν θα αρνηθεί να μιλήσει ή να φωτογραφηθεί με κάποιον.
Φρόντισε μάλιστα να βάλει και πάλι στο κάδρο τον πρώην πρωθυπουργό λέγοντας από τη «φιλόξενη» ραδιοσυχνότητα του ΣΚΑΪ: «Ο κ. Τσίπρας ήταν στα κότερα με πούρα κι ο Μητσοτάκης στην Πάρνηθα και παίρνει ένα τσουρέκι. Το τι διάσταση θέλει να δώσει μια απελπισμένη αντιπολίτευση είναι άλλο».
Φυσικά, ο κ. Πέτσας, δεν είδε πουθενά στις φωτογραφίες τα ανύπαρκτα μέσα προστασίας την ίδια ώρα που (και) ο ίδιος βγαίνει σχεδόν καθημερινά για να μας πει να τηρούμε τα μέτρα.

πηγή: EfSyn