ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Αυτή η φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι αληθινή;

Με μια ανάρτηση στο twitter o αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης αναδημοσιεύει μια φωτογραφία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με ποδήλατο ο οποίος μαζί με ακόμη έξι άτομα φωτογραφίζονται στην Πάρνηθα χωρίς μέτρα προστασίας... H φωτογραφία φέρεται να ελήφθη χθες Κυριακή 29 Νοεμβρίου. «Τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από το Documento φωτογραφίες του κ. Μητσοτάκη με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας να φωτογραφίζονται αγκαλιασμένοι» αναφέρει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
«Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή» τονίζει ο Αλ. Νικολαΐδης.