ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Κωδικός: «Φάτε τη Φώφη»


Με το ζόρι η πανδημία μπορεί και κρύβει τα όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά στη Χαριλάου Τρικούπη, με αφορμή την εκλογή προέδρου από τη βάση του κόμματος, που είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο του επόμενου έτους.
Η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου κόντρα στη Φώφη Γεννηματά, ανοίγει τον ασκό του.. Αιόλου και οδηγεί σε γρήγορο «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» -αλλά και πολιτικής ταυτότητας- στη Χαριλάου Τρικούπη, ενώ τυχόν εσωστρέφεια απειλεί να δώσει τη χαριστική βολή στο κόμμα, σε περίπτωση που τις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τις προλάβουν τυχόν πρόωρες εθνικές κάλπες από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!
Ο κώδικός «φάτε τη Φώφη» και η ΝΔ: Η Χαριλάου Τρικούπη φέρεται να εκτιμά πως η αμφισβήτηση της Φώφης Γεννηματά ενισχύεται ή και οργανώνεται από κέντρα εκτός του κόμματός της. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, εκείνοι που «δείχνουν» να κρύβεται πίσω από την προσπάθεια υπονόμευσης της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, αν όχι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στελέχη «πέριξ αυτού», με στόχο την ύπαρξη κόμματος-δορυφόρου στη Νέα Δημοκρατία. (διαβάστε όλο το παρασκήνιο στη Χαριλάου Τρικούπη στα Παιχνιδια Εξουσίας του Β. Σκουρή ΕΔΩ)