ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Η επάνοδος Χατζηνικολάου και μια νέα ευχάριστη, γυναικεία, φωνή στον Real

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα ο Real fm «έπαιζε μπάλα» με πολλούς «αναπληρωματικούς». Τα πρώτα ονόματα πήραν το φιλέτο των διακοπών (δηλαδή εκείνο στο μέσον του Αυγούστου), αρχίζοντας από Διός, από τον Νίκο Χατζηνικολάου δηλαδή, που έτσι και αλλιώς, κάνει, όπως κάθε χρόνο, διακοπές μακράς διαρκείας, σχεδόν σε ολόκληρη τη σεζόν και εξαφανίζεται (φέτος, πάντως, μας θύμισε την παρουσία του με κάνα δυο παρεμβάσεις..
του –απρόβλεπτες ήταν– στο twitter).
Το πρόγραμμα δεν έμοιαζε σε τίποτα με εκείνο της κανονικής περιόδου, αν και υπήρξαν ενδιαφέρουσες εκπομπές, πολύ καλές επαναλήψεις, λυτρωτικές εν μέσω καλοκαιρινής ραδιοφωνικής φτώχιας (όπως των Λιάνη-Μουστακλή, Δημήτρη Πετρόπουλου κ.ά.) και ενδιαφέρουσες φωνές. Μία από αυτές, τις περιλαμβάνουμε στις εκλεκτές και πλέον ευχάριστες για ραδιόφωνο. Ήταν της Μαριτίνας Ζαφειριάδου που χαιρόσουν να την ακούς, όχι μόνο για το ηχόχρωμα, αλλά για την άνεση που είχε στη διαχείριση των θεμάτων και, κυρίως, για την ευχάριστη διάθεση που μετέδιδε στον ακροατή –κάτι πολύ ουσιαστικό για τα ερτζιανά. Ελπίζουμε να την ξανακούσουμε στη «βασική ομάδα».
- περισσότερα στο μπλογκ του Harddog ΕΔΩ