ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Η συμμετοχή του υφυπουργού Στεφανή στην αντικομμουνιστική εκδήλωση σε Γράμμο - Βίτσι είναι απαράδεκτη και επικίνδυνη

Ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας:
Η απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να συμμετάσχει ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, εκπροσωπώντας μάλιστα τον ίδιο τον πρωθυπουργό, στις εμφυλιοπολεμικές αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις αποστράτων στο Γράμμο και στο Βίτσι όχι μόνο κινδυνεύει να γυρίσουν την χώρα πολλά χρόνια πίσω, αλλά αποδεικνύει τον σφιχτό εναγκαλισμό της κυβέρνησης και της ΝΔ με την ακροδεξιά και..
τους απόγονους και νοσταλγούς της εποχής των
εκκαθαρίσεων της Πατρίδας από τους “κομμουνιστοσυμμοριτες”.
Το προσωπείο της αστικής φιλελεύθερης αβρότητας της κυβέρνησης και τηςΝΔ με την απόφαση αυτή χάθηκε και αποδεικνύει την προσπάθεια της ΝΔ να καλύψει την κοινοβουλευτική απουσία της Χρυσής Αυγής και να ικανοποιήσει το ακροδεξιό και φιλοχουντικό ακροατήριο. Το μόνο που μένει μετά απόαυτό είναι να ανακηρύξει την ημέρα αυτή ως εθνική εορτή διπλά στην 25ηΜαρτίου και την 28η Οκτωβρίου.
Αξίζουν συγχαρητήρια , στον ίδιο τον πρωθυπουργό προσωπικά, ότι μετά την«πετυχημένη» αντιμετώπιση της πανδημίας , της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης και των ελληνοτουρκικών πήρε άλλη μια «εξαιρετική πολιτικήαπόφαση» η κυβέρνηση του , η κυβέρνηση των «αρίστων.
Μια κίνηση ανάκλησης της απόφασης και η άμεση παραίτηση του υφυπουργού, ως έμπρακτη παραδοχή του λάθους , είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνειο πρωθυπουργός, αλλά η αποδοχή της πρόσκλησης θα τον ακολουθεί πάντα στον πολιτικό του βίο.