ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Μεγάλη πτώση στις Iατρικές Σχολές

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 28 Αυγούστου οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων 2020. Tο υπουργείο Παιδείας ανήρτησε στην ιστοσελίδα του τους πίνακες με τις βάσεις εισαγωγής για όλες τις σχολές, οι οποίες φέτος είναι αρκετά «πεσμένες».
Σε ιστορικά χαμηλά κινούνται οι Βάσεις των Ιατρικών Σχολών με «βουτιά» ακόμα και κάτω από το..
φράγμα των 18.000 μορίων καθώς η βάση στην Ιατρική Αλεξανδρούπολης διαμορφώθηκε στα 17.400 και η Ιατρική Κρήτης στα 17.525 μόρια. Η βάση στην Ιατρική Αθήνας διαμορφώθηκε στα 18.250 μόρια.
H πρόσβαση στην ειδική πλατφόρμα γίνεται με μεγάλη δυσκολία λόγω της υπερφόρτωσης του δικτύου από τους χιλιάδες χρήστες που επιχειρούν ταυτοχρόνως να εισέλθουν στο σύστημα.
Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να δουν τα αποτελέσματά τους, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας:
τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).