ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Το Mega εύχεται καλή επιτυχία στις... μεταγραφές του

O Κώστας Τσολάκης αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του MEGA και το κανάλι τού εύχεται "καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".
***
Επίσης: "Το MEGA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους δημοσιογράφους Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο,..
οι οποίοι με την παρουσία τους θα ενισχύσουν τον ενημερωτικό του τομέα. Καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα".
***
Αν και ακόμη δεν έχουν καταλήξει στο Mega, σκέφτονται να αξιοποιήσουν την τέως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα του Open Στέλλα Γκαντώνα, στο πρωινό του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα, όπως γράφει το enimerosi24, μαζί της θα είναι ο Ντίνος Σιωμόπουλος.
***
Πάντως αρχικά είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η Στέλλα Γκαντώνα παραιτήθηκε από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη καθώς αποδέχτηκε πρόταση συνεργασίας που της έγινε από την Κουμουνδούρου για να έχει τον ρόλο της newscaster στο διαδικτυακό κανάλι που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ...
***
Από το Open αποχώρησε και ο δημοσιογράφος Ζήσης Μούσιος έπειτα από δύο χρόνια στο κανάλι. Την αποχώρησή του γνωστοποίησε ο ίδιος στο facebook.