ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Στον αέρα το νέο τρέιλερ για το δελτίο ειδήσεων του Alpha

 Καθημερινό ραντεβού στις 18:50

Ο Alpha έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Την ώρα που ο κορωνοϊός βρίσκεται σε έξαρση και οι προκλήσεις στα εθνικά θέματα είναι πολλές ο Alpha δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό που χρόνια τον εμπιστεύεται για την ενημέρωση του. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και οι δημοσιογράφοι του σταθμού..
δίνουν καθημερινά στις 18:50 ραντεβού με τους τηλεθεατές και δεσμεύονται να συνεχίσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν χτίσει με το τηλεοπτικό κοινό.
Ήδη στον «αέρα» είναι το νέο τρέιλερ του σταθμού για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον σταθμό να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που χτίστηκε εδώ και χρόνια.
«Οι προκλήσεις πολλές αλλά θα βγούμε μαζί νικητές. Γιατί εδώ και χρόνια έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας. Ξέρεις πια ότι οι ρεπόρτερ του δελτίου του Alpha θα σου πουν τι πραγματικά συμβαίνει χωρίς να κινδυνολογήσουν. Διαπίστωσες ότι οι άνθρωποί του θα σου πουν μόνο την αλήθεια χωρίς να παίξουν με το φόβο και την αγωνία σου. Εδώ είσαι σίγουρος ότι θα έχεις καθαρή εικόνα χωρίς υπερβολές για τα πάντα. Με την άποψη των πιο έγκυρων ειδικών. Σου έχουμε αποδείξει ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βρούμε λύση στα μεγάλα προβλήματα για να μη χάσεις ποτέ την ελπίδα σου. Μαζί. Κάθε βράδυ στις 18:50. Alpha news. Ειδήσεις όπως είναι», αναφέρει το μήνυμα του σταθμού.



ALPHA NEWS: Μαζί. Κάθε βράδυ στις 18:50 

Τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020  επιστρέφει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, στις 18:50.
Ο Αντώνης Σρόιτερ, Δευτέρα με Παρασκευή και ο Νίκος Μάνεσης κάθε Σαββατοκύριακο, βρίσκονται στο τιμόνι του πιο αναγνωρίσιμου κοινωνικού δελτίου που, εδώ και χρόνια, έχει χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους τηλεθεατές.
Σε ένα ολοκαίνουριο σκηνικό με προηγμένα εφέ, σύγχρονες γραφικές απεικονίσεις και ενισχυμένη θεματολογία. Με πρωτότυπα θέματα και live παρεμβάσεις, οι ρεπόρτερ του δελτίου του Alpha λένε στον τηλεθεατή την αλήθεια χωρίς να κινδυνολογούν και να παίζουν με την αγωνία του. Με ρεπορτάζ που απαντά σε ερωτήσεις για τα καθημερινά θέματα, ασκούν κριτική στους υπεύθυνους και αναζητούν ουσιαστικές λύσεις. Δεν αποκλείουν καμία ομάδα κοινωνικής ζωής. Ρωτούν πάντα τους πιο έγκριτους ειδικούς και παρουσιάζουν την άποψή τους, ώστε ο τηλεθεατής να μπορεί να διαμορφώσει ολοκληρωμένη εικόνα για τα εθνικά, τις εξελίξεις με τον κοροναιό και τα υπόλοιπα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας.
Alpha News: Ειδήσεις όπως είναι.
Μαζί. Κάθε βράδυ στις 18:50.
Δευτέρα – Παρασκευή με τον Αντώνη Σρόιτερ
Σάββατο και Κυριακή με τον Νίκο Μάνεση