ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Το μεγαλο στοίχημα για «Αυγή» και «Κόκκινο»

Πυρετώδεις προετοιμασίες

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, εκτός απροόπτου είναι η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν το νέο πρόγραμμα του 105.5 Στο Κόκκινο, το καινούργιο site του avgi.gr (που είναι σχεδόν έτοιμο αλλά θα περιμένει) και η έντυπη Αυγή με νέο lay out.
Το ραδιόφωνο με διευθυντή τον Νίκο Ξυδάκη (συνεχίζει κανονικά 10 με 12, καθημερινά) θα έχει κάποιες καινούργιες εκπομπές (σίγουρα στο 8 με 10 το πρωί)..
ενώ θα αποκτήσει και πολιτιστικό μαγκαζίνο. Σκέφτονται πολύ σοβαρά να ανοίξουν και σε κάποιες ώρες τις τηλεφωνικές γραμμές στους ακροατές ώστε να βγάζουν κόσμο στον αέρα. Απαραίτητο.
Το νέο site με διευθυντή τον Νίκο Σβέρκο θα είναι πιο σύγχρονο και ποιο φρέσκο, με αρκετό ήχο και εικόνα. Οχι εκπομπές στην αρχή τουλάχιστον αλλά σίγουρα διάφορα podcasts και βίντεο σε στυλ ρεπορτάζ.
Το μεγάλο στοίχημα θα είναι η εφημερίδα «Αυγή» με διευθυντή τον Αγγελο Τσέκερη. Είναι η ναυαρχίδα του ομίλου και αυτή που θα δίνει τον πολιτικό τόνο. Το νέο φύλλο θα παρουσιαστεί εντελώς αλλαγμένο, πολύ πιο ζωντανό όπως λένε. Ιστορικό έντυπο με μεγάλο ειδικό βάρος.
Επικεφαλής όλων των παραπάνω είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης που έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του. Αλλά και με ενδιαφέρον. Δεν πρέπει να υποχωρήσει στις εσωκομματικές ισορροπίες. Αν δεν το κάνει, μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Αν σκεφτεί τις συνιστώσες, ιδίως στο ραδιόφωνο, θα πέσει κι αυτός άδοξα.
- πηγή: e-tetradio