ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Διαπρέπει... στα κορτ ο Άδωνις

Σε τουρνουά τένις στο ΟΑΚΑ συμμετείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του.
Ο υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του στα social media, ενημερώνει... λεπτομερώς:
«Σήμερα έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο τουρνουά τένις στο ΟΑΚΑ. Κληρώθηκα με έναν πολύ..
δυνατό παίκτη τον κ. Ηλία Πιτσίκο. Ξεκινήσαμε το πρώτο γκέϊμ και κράτησε σχεδόν 20’. Προηγήθηκε.. 5-1 και λέω πάει, το γύρισα όμως σε 5-4 και έχασα τελικά 6-4 το πρώτο σετ. Στο δεύτερο μπήκα συγκεντρωμένος, προηγήθηκα με 4-0, κέρδισα 6-2 και πήγαμε στο τάϊ μπρέικ στα 10. Μετά από μάχη κέρδισα 10-7 και προκρίθηκα. Ο αθλητισμός είναι Υγεία και Ποιότητα Ζωής, να κάνετε όλοι σας κάτι που να σας ευχαριστεί και να σας κάνει να κρατάτε μία καλή φυσική κατάσταση. Πάμε τώρα για τον επόμενο γύρο αλλά πήρα μεγάλη χαρά σήμερα και ευχαριστώ τον Ηλία ήταν πολύ δυνατός και δίκαιος παίκτης».Ο Γεωργιάδης ανάρτησε και φωτογραφίες από τον αγώνα και τους έξαλλους πανηγυρισμούς του.

ΥΓ Φαίνεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει τωρα περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του μετά τη μεταφορά αρμοδιοτήτων του (στρατηγικές επενδύσεις και ΣΔΙΤ) στον νέο αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση.