ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Hellasjournal (M. Iγνατίου): Δεν πληρωθήκαμε τα 20.000 ευρώ της καμπάνιας Πέτσα

...παρότι τα ποσά καταβλήθηκαν σε όλα τα ΜΜΕ που συμμετείχαν…

Η ιστοσελίδα hellasjournal.com του δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου, ήταν μεταξύ εκείνων που έλαβαν εντολές δημοσίευσης των καταχωρήσεων στο πλαίσιο της καμπάνιας (λίστα Πέτσα, όπως έγινε γνωστή) για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Οπως όμως αναφέρεται σε σχόλιο της ιστοσελίδας, υπό τον τίτλο "με αφορμή μία διαφήμιση που δεν
έπρεπε να πληρωθεί διότι επρόκειτο για «κοινωνικό μήνυμα»", ενώ όλα τα ΜΜΕ έχουν πληρωθεί κανονικά μέσω του υπουργείου Οικονομικών, η hellasjournal.com δεν έλαβε ποτέ το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε συμφωνηθεί.
Συγκεκριμένα, όπως γράφει η ιστοσελίδα:
“Το υπουργείο Οικονομικών, μέχρι στιγμής, δεν έχει πληρώσει τις 20 χιλιάδες ευρώ, που είχε αποφασίσει να δώσει στην ιστοσελίδα μας, ενώ έχει πληρώσει όλα τα άλλα ΜΜΕ. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε μας ενδιαφέρουν οι λόγοι της λήψης αυτής της απόφασης. Άλλωστε, η πρόταση μας ήταν να δεσμευθούν όλα τα ΜΜΕ να επιστρέψουν τα χρήματα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Απλά θεωρήσαμε χρέος μας να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας, για να μην αιωρούνται οι λάθος εντυπώσεις. Άλλωστε, η πολιτική της ιστοσελίδας δεν άλλαξε επειδή η κυβέρνηση έδωσε το πληρωμένο διαφημιστικό μήνυμα. Παραμένει ανεξάρτητη, δημοσιεύονται όλες οι απόψεις όλων των κομμάτων, εκτός της γνωστής ναζιστικής οργάνωσης. Και οι γνώμες των συνεργατών μας δεν λογοκρίνονται ακόμα και αν διαφωνούμε.”
- διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο hellasjournal.com ΕΔΩ