ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Πρεμιέρα για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Δεκαεπτά άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για δεκαπέντε εβδομάδες μέσα στο σπίτι του «Big Brother» που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο.
Σήμερα Σάββατο 29 Αυγούστου,..
στις 21.00, το «Big Brother» ξεκινά με ένα εντυπωσιακό show. Οικοδεσπότης, ο Χάρης Βαρθακούρης. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συναντά και πάλι το «Big Brother» μετά από 20 χρόνια στα live του παιχνιδιoύ. Στην πρεμιέρα, ο Χάρης Βαρθακούρης θα μας συστήσει τους 17 συμμετέχοντες και θα τους οδηγήσει στο σπίτι όπου πρόκειται να ζήσουν για τις επόμενες 100 μέρες. Έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμα και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.
Καθημερινά (Δευτέρα – Πέμπτη) από τις 23:00 – 01:00 θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό.
Τις Παρασκευές στις 21:00, ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί…

(σχόλιο από το Harddog): Το Big Brother επανήλθε στις οθόνες μας μετά από είκοσι χρόνια. Το πρώτο ριάλιτι στην Ελλάδα, κάνει ποδαρικό στις νέες εκπομπές της τηλεοπτικής περιόδου μεταξύ όλων των καναλιών. Ένας σκελετός που βγαίνει από το ντουλάπι. Μια ολλανδική ιδέα που «πούλησε» στην αρχή της και άνοιξε το δρόμο σε σειρά από κακούγουστα ομοειδή ή παραπλήσια τηλεοπτικά προϊόντα. Πώς να του ευχηθείς καλή τύχη; Έστω από ευγένεια.