ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Οργή για το σχόλιο Κασιμάτη στην «Καθημερινή»

Πολλές και οργισμένες ήταν οι αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια -κυρίως από δημοσιογράφους- για το απαράδεκτο σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στην «Καθημερινή» για τον πρώην υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο.
Ο Κασιμάτης στη στήλη του αναρτώντας πρόσφατη φωτογραφία του Γ. Κατρούγκαλου έγραψε σαν λεζάντα:..
«Ω, οι μπούκλες! Πού πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από έναν χρόνο) σκίαζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω, μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένος. Ας καταγραφεί, παρακαλώ, η θλιβερή απώλεια ως ακόμη ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς…».
Οπως έγραψε ο Δ. Κανελλόπουλος στην efsyn: «Το πρόβλημα υγείας του κ. Κατρούγκαλου ήταν γνωστό και απορία το έχω: θα του άρεσε του Στέφανου Κασιμάτη να κάνουν πλάκα με τη δική του εμφάνιση, ειδικά την περίοδο που είχε πάρει άδεια από την «Καθημερινή» λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε και ο ίδιος; Πώς θα του φαινόταν αν τον ειρωνευόταν τότε κάποιος; Θα το θεωρούσε απλώς ένα κακόγουστο αστείο ή κάτι περισσότερο;».
Παραθέτουμε και σχόλια στα σόσιαλ μίντια από άλλους δημοσιγράφους (όπως τα είδαμε και στο e-tetradio):