ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ιδιοκτήτης στα Χανιά εν μέσω κορονωϊού θέλει να πετάξει έξω από το σπίτι φοιτητή

Kαταγγελίες για απειλές και εκβιασμούς…

Για ευθείες απειλές και εκβιασμούς από τον σπιτονοικοκύρη του κάνει λογο νεαρός φοιτητής ο οποίος λόγω κορονωϊού και απαγορεύσεων έχει παραμείνει “εγκλωβισμένος” στα Χανιά.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο φοιτητής στο zarpanews.gr, τις τελευταίες μέρες αναφέρει πως δέχεται απειλές από μεριάς του ιδιοκτήτη του ακινήτου στο..
οποίο ο νεαρός διαμένει τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Πολυτεχνείο Κρήτης.
Ο ιδιοκτήτης σύμφωνα με τα λεγόμενα του νεαρού, νοικιάζει το οίκημα έχοντας δηλώσει ένα μικρότερο αντίτιμο στο μισθωτήριο από αυτό που καταβάλλεται πραγματικά από τον νοικάρη. Εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού, παρόλο που ο νεαρός αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και θέματα υγείας, ο ιδιοκτήτης τον πιέζει για άμεση αποπληρωμή, εκφοβίζοντάς και απειλώντας τον παράλληλα, αν δεν το πραγματοποιήσει.
Μάλιστα, η μητέρα του 23χρονου φοιτητή ανησυχώντας για τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού της, αφού δεν κατάφερε να ηρεμήσει τον μαινόμενο ιδιοκτήτη, προχώρησε σε καταγγελία στις αστυνομικές αρχές, ενώ θα καταθέσει και αναφορά στην Εισαγγελία Χανίων.
- διαβάστε περισσότερα στο zarpanews EΔΩ