ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Οι ακάλυπτοι...

 Οι μεγάλοι υπερασπιστές των vouchers που άφησε σύξυλους ο Μητσοτάκης
Άρον άρον πήρε πίσω η κυβέρνηση, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα Social Media, το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης μέσω vouchers στα ΚΕΚ. Ωστόσο τις μέρες που είχαν μεσολαβήσει από την ανακοίνωση του προγράμαμτος μέχρι την... αναστολή του, πολλοί ήταν οι ζηλωτές της κυβέρνησης που είχαν σπευσει να το υπερασπιστούν,..
κατακεραυνώνοντας όσους ασκούσαν κριτική.
Η αλήθεια είναι ότι ο τύπος δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τα ΚΕΚ και το «Σκοιλ Ελικικού» - παρά τις αντιδράσεις στα Social Media - και το θέμα έπαιζε από μερικά ΜΜΕ κυρίως διότι το σήκωσαν ψηλά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ. Αρκετοί ήταν επίσης και οι δημοσιογράφοι που δεν έβρισκαν κάτι μεμπτό.

Βρούτσης: «Δύο-τρία ορθογραφικά λαθάκια»
Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και μεγάλος εμπνευστής του μέτρου σε ραδιοφωνική συνέντευξή του φάνηκε να έχει εντοπίσει μόνο «δύο-τρία ορθογραφικά λαθάκια», ενώ ανέφερε πως «οι επιστήμονες όντως είναι ιδιαίτερα καταρτισμένοι», αλλά πως τα απαράδεκτα και αντεπιστημονικά προγράμματα που είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα «δεν είναι μια απλή κατάρτιση». Και για να δικαιολογήσει γιατί οι επιστήμονες δεν εντάχθηκαν στο επίδομα των 800 ευρώ, είπε ότι όλοι πρέπει να καταλάβουν πως η κυβέρνηση «προσπαθεί να ελαφρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό» και πως αυτά ήταν τα χρήματα που μπόρεσε να βρει από το ΕΣΠΑ, ενώ τη θέση και στάση αυτή της κυβέρνησης επιβεβαίωνε και η παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Άδωνις: «Κωμωδία η κριτική – Τρολ του διαδικτύου ο Τσίπρας»
Ο υπουργός Ανάπτυξης και επενδύσεων είπε ότι το συγκεκριμένο φαινόμενο παρατηρήθηκε καθώς η κυβέρνηση «δεν ορίζει που θα πάνε τα λεφτά», αλλά ο εργαζόμενος με τις επιλογές του κέντρου εκπαίδευσης που θα επιλέξει.
Προ τριημέρου και οι δύο υπουργοί εμφανίστηκαν να υποβαθμίζουν το ζήτημα πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα και την ελεύθερη αγορά. Κανείς τους δεν έλαβε υπόψη το ότι τα λάθη εμφανίζονται στην πορεία της «κατάρτισης», όχι στην αρχή, ενώ επίσης, κανένας δεν απάντησε για το τι θα γίνει με τους επιστήμονες που εξαπατήθηκαν.
- διαβάστε περισσότερα και δείτε βιντεο stopontiki  ΕΔΩ