ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

Διαβάζω δεξιά και αριστερά διάφορα σχόλια τύπου «ήταν λάθος της κυβέρνησης το θέμα της τηλεκατάρτισης και ευτυχώς έστω και αργά το πήρε πίσω ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Η κλισέ φράση λέει ότι ο δρόμος προς την κόλαση είναι διανθισμένος από αγαθές προθέσεις.
Για να δούμε λοιπόν τα... λάθη.
1. Γίνεται στο άρπα κόλα ένας διαγωνισμός, όπου σε μισή..
μέρα(!!!) υποτίθεται ότι η τριμελής επιτροπή που τον τρέχει μπόρεσε να αξιολογήσει ένα τεράστιο υλικό χιλιάδων σελίδων και να αποφανθεί σχετικά.
2. Αρχίζουν οι πρώτες διαμαρτυρίες, βγαίνουν στο φως τα ελικίκου και όλα αυτά τα ωραία και ο αρμόδιος υπουργός επιμένει πως όλα είναι μια χαρά συνεπικουρούμενος από άλλον υπουργό, γνωστό τηλεμαϊντανό και κωλοτούμπα.
3. Περνάει σχεδόν μια εβδομάδα, οι αποκαλύψεις με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ για τις σχέσεις κυβέρνησης και ιδιοκτητών των πλατφορμών αναδεικνύονται από μερίδα του Τύπου, την ώρα που ακόμα και φιλελεύθεροι αρθρογράφοι αρχίζουν να κράζουν το πρόγραμμα.
4. Έρχεται ο πρωθυπουργός και ως άλλος Μεσσίας παίρνει πάνω του το θέμα, ακυρώνει το πρόγραμμα, ωστόσο δεν τιμωρεί κανέναν! Αυτό και αν είναι περίεργο για έναν πρωθυπουργό που έχει συστήσει έως και Εθνική Αρχή Διαφάνειας προκειμένου να αποδείξει πόσο άμεμπτη θα είναι η διακυβέρνησή του. Μια Αρχή που ανάθεμα και αν παράγει έργο, μιας και η απουσία της σε σειρά καίριων ζητημάτων που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα είναι σκανδαλώδης.
Σήμερα, μέσα ενημέρωσης που το τελευταίο πενθήμερο είχαν πάθει αφωνία ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ το σκάνδαλο και λιβανίζουν τον πρωθυπουργό για την αποφασιστικότητά του. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν από χθες ότι ενώ εδώ και μια εβδομάδα που η κυβέρνηση τα έβρισκε όλα μια χαρά, ΞΑΦΝΙΚΑ, ο πρωθυπουργός «έκανε έρευνα!!!» και αποφάσισε ότι τελικά δεν είναι όλα τόσο καλά.
Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

- από το fb του δημοσιογράφου Δημήτρη Τερζή