ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί πια να κρύβεται πίσω από τα λιβάνια των ΜΜΕ

«Όσο μένει υπουργός ο Βρούτσης, φανερώνει ότι έστησε τη δουλειά με συνευθύνη του Μαξίμου»

"Η κακήν-κακώς απόσυρση του προγράμματος της τηλεκατάρτισης από την κυβέρνηση, μετά από την ογκούμενη αγανάκτηση και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, συνιστά ομολογία αποτυχίας αλλά και ενοχής για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη". Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ο Αλέξης Τσίπρας που επισημαινει ότι..
«όσο ο Βρούτσης βρίσκεται στη θέση του, τόσο μας φανερώνει ότι τη δουλειά την έστησε με συνευθύνη του Μεγάρου Μαξίμου».
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί πια να κρύβεται πίσω από τα χάδια και τα λιβάνια των ΜΜΕ. Οφείλει να έρθει στη Βουλή και να απολογηθεί για το οικονομικό σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που επιχείρησε να στήσει εν μέσω πανδημίας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη του επιστημονικού κόσμου της χώρας» τονίζει ο Τσίπρας. 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει και επίκαιρη ερώτηση προς τον Μητσοτάκη σχετικά με το φιάσκο των προγραμμάτων τηλεκατάρτισης για το επιστημονικό προσωπικό όπου έκανελόγο για «εξευτελιστικά προγράμματα ψευτοκατάρτισης και κυνικής εξυπηρέτησης συμφερόντων» ζητώντας από τον πρωθυπουργό να ακυρώσει τα «κακής ποιότητας vouchers» (δείτε ΕΔΩ).
Αναλυτικά η ανάρτηση Τσίπρα μετά την απόσυρση του προγράμματος από τον Μητσοτάκη: