ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ποιοι ανέδειξαν το θέμα με το φιάσκο της τηλεκατάρτισης

"Προς αγαπητούς συναδέλφους (και άλλους ενδιαφερόμενους) καλό είναι να μη ξεχνάμε ποια εφημερίδα ανέδειξε πρώτη το θέμα του σκανδάλου της τηλεκαταρτισης πριν από 10 μέρες. Η υπόθεση ειναι πολυ σοβαρη και δεν σηκώνει μικροψυχιες... Φυσικά το ρεπορταζ συνεχιστηκε και από άλλους με επιτυχία, αλλά ας σεβαστούμε παρακαλώ τον κόπο όσων αποκάλυψαν πρώτοι το μέγεθος..
και τους εμπλεκόμενους του σκανδάλου, με ένα τρισέλιδο ρεπορταζ-φωτιά στις 12 του μήνα".
Τα παραπάνω γράφει στο λογαριασμό του στο Facebook ο δημοσιογράφος και διευθυντικό στέλεχος της εφημερίδας «Δημοκρατία» Δημήτρης Ριζούλης αναρτώντας και το σχετικό πρωτοσέλιδο.
Οπως γράφει topontiki.gr, ελάχιστες ήταν οι εφημερίδες που ασχολήθηκαν με τα προγράμματα κατάρτισης και τα Voucher. Aνάμεσά τους και το Documento η αποκάλυψη του οποίου για τις εκλεκτικές συγγένειες του Βρούτση έφερε και την ακύρωση των σεμιναρίων. Για τον επιπρόσθετο λόγο ότι του δημοσιεύματος της Δημοκρατίας στις 12 Απριλίου είχε προηγηθεί αυτό εδώ, στις 4 Απριλίου: