ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Γεωργιάδης: Θα μας πει η κυρία ΑΥΓΗ ότι κρύβεται ο Μητσοτάκης;

Νέοι τηλεοπτικοί θεατρινισμοί από τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη με αφορμή το πρωτοσέλιδο της ΑΥΓΗΣ για την φυγομαχία Μητσοτάκη από τη συζήτηση στην Βουλή για τα vouchers.
Για άλλη μια φορά ο Μητσοτάκης αρνείται να αντιπαρατεθεί επί της πολιτικής ουσίας στην επερώτηση που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας..
και, όπως γράφει το avgi.gr, αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος και υπουργός επί παντός επιστητού να απαντήσει στα κανάλια.
Θεατρινισμοί και προκλήσεις σε γνωστό αγοραίο ύφος υποκαθιστούν τον πολιτικό διάλογο και θολώνουν τα νερά όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφεύγει να απαντήσει και κρύβεται από την αλήθεια.
Προκλητικός ο Γεωργιάδης καλούσε την πρώην υπουργό Εφη Αχτσιόγλου να βγει να αντιπαρατεθεί μαζί του μεταθέτοντας την συζήτηση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο στα τηλεπαράθυρα κάνοντας την δουλειά που ξέρει πολύ καλά, να πουλά παχιά λόγια, υποκριτική υστερία και ψευτομαγκιές…

Στο ερώτημα που αποφεύγει να απαντήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και κρύβεται ο πρωθυπουργός είναι γιατί επέλεξε να δώσει με voucher επιδότηση μόλις 600 ευρώ στους επιστήμονες μέσω της προσβλητικής τηλεκατάρτισης μέσω ΚΕΚ και όχι 800 επιδοτούμενα από την Ε.Ε. όπως ήταν το λογικό και όπως φαίνεται στο σχετικό έγγραφο της Κομισιόν.
"Θα μας πει η κυρία ΑΥΓΗ ότι κρύβεται ο Μητσοτάκης; Ρε, δεν ντρέπονται" έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Open ενώ αρχικά ισχυριζόταν ότι δεν είχε δει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

«Το παραλήρημα του κ. Γεωργιάδη στην πρωινή εκπομπή του Open δεν χρειάζεται να προσπαθήσει κανείς για να το εξηγήσει. Το κατάλαβαν ότι τους καταλάβαμε» αναφέρει ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.
«Έστω και τώρα πρέπει να δοθούν απευθείας τα χρήματα στους επιστήμονες και όχι μέσω των ΚΕΚ. Είναι απλό, είναι εφαρμόσιμο και δεν απαιτούνται μεσάζοντες. Οι φωνές και οι κραυγές τούς εκθέτουν» τονίζει ο Ν. Παππάς.