ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Αγαπητοί «συνάδελφοι», αν κάνατε τον κόπο...

Τι απαντά ο Δ. Κοτταρίδης στα σχόλια περί... νύστας

Πολλά ήταν τα σάιτ που ασχολήθηκαν από το πρωί της Πέμπτης με παρουσιαστή της ΕΡΤ επειδή τους φάνηκε ότι... «κοιμήθηκε στον αέρα». Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κοτταρίδη που μαζί με τον Γιάννη Πιτταρά παρουσιάζουν την..
εκπομπή «Από τις 6» στην ΕΡΤ1. Ο Δ. Κοτταρίδης είχε συνδεθεί μέσω skype και σε κάποιους φάνηκε ότι ο δημοσιογράφος κλείνει τα μάτια του και πως ήταν εμφανές ότι ήταν κουρασμένος και νύσταζε.
Λίγοι κράτησαν επιφυλάξεις λέγοντας ότι μπορεί να κοιτάζει το κινητό του...
Ο ίδιος ο δημοσιογράφος, διαβάζοντας προφανώς τα όσα γράφτηκαν, διευκρίνισε μέσω facebοok:
"Αγαπητοί «συνάδελφοι»...Σας ευχαριστω που ενδιαφέρεστε για την σωματική μου καταπόνηση. Σε μια εκπομπή διάρκειας 277 λεπτών και με εναν προβολέα στο πρόσωπο, προφανώς και δεν μπορεις να κοιτας συνέχεια την κάμερα του υπολογιστή. Ιδιαίτερα μάλιστα οταν πρέπει να συνεννοείσαι με τον συμπαρουσιαστή και τον αρχισυντάκτη μεσω μηνυμάτων. Αν κανατε τον κόπο, οχι να δειτε ολη την εκπομπή, αλλα εστω το συγκεκριμένο απόσπασμα θα βλέπατε πως συμμετείχα ενεργά και στη συγκεκριμένη κουβεντα. Καθε κριτική δεκτή αρκεί να ειναι επι υπαρκτών θεμάτων..."