ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Καινούργιοι «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Επέστρεψαν οι «πρωταγωνιστές» στο καινούργιο site του Σταύρου Θεοδωράκη, ένα site που παρουσιάζει μόνο podcasts - ΕΔΩ η εκπομπή. Πρωτοποριακό για την Ελλάδα το pod.gr, αλήθεια είναι.
Πρώτη προσκεκλημένη έχει την κυρία Ελένη Αρβελέρ να μας λέει, βέβαια, τραγικά πράγματα: «Δεν μπορούσαμε ίσως να βρούμε καλύτερο ηγέτη» είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή είναι δώρο για την Ελλάδα. Τρέλα...
Δεν θα το περίμενε ο Σταύρος πως η πρώτη εκπομπή θα του έβγαινε με σατιρικό περιεχόμενο... Ηδη η δήλωση άρχιζε να παίζει σε διάφορα sites. Μέχρι και στα δελτία ειδήσεων θα ακουστεί. Λαχείο για την εκπομπή, η καλύτερη διαφήμιση. Και μπράβο της (στην εκπομπή, όχι στην κυρία Αρβελέρ, μην μπερδευτείτε).


Είναι και μεγάλη σε ηλικία, 94 ετών πια, οπότε στους «Πρωταγωνιστές» θυμάται από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι και τον Ζισκάρ Ντ’ Εστέν.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκινάει την κουβέντα του με την Αρβελέρ ως εξής:
«ΣΘ: Έχετε καταλάβει γιατί έκλεισαν τα βιβλιοπωλεία και δεν έκλεισαν ας πούμε οι κάβες;
Ε. ΓΛΥΚΑΤΖΗ - ΑΡΒΕΛΕΡ: Κλείσανε τα βιβλιοπωλεία;».
Ναι, κλείσανε ρε γαμώτο.
Ασχέτως τι λέει η Αρβελέρ και πόση σημασία δίνουμε στα λεγόμενά της, η επιστροφή των Πρωταγωνιστών παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον.

- από το e-tetradio