ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

Με την (αναπληρώτρια) Πελώνη το briefing

Από αύριο, θα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών θα γίνει αύριο, Δευτέρα 16 Μαρτίου, στις 13.00, από την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη. Σύμφωνα με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με γνώμονα την..
προστασία και ασφάλεια της υγείας όλων των συμμετεχόντων, το briefing από αύριο, θα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με τηλεδιάσκεψη.
Με σύμμαχο την τεχνολογία και τις σύγχρονες εφαρμογές επικοινωνίας, το μόνο που αλλάζει είναι ο τρόπος διεξαγωγής: Η εισαγωγική τοποθέτηση θα προβληθεί ζωντανά μέσω συνδέσμου live streaming και με την ολοκλήρωση θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ερωτήσεων, σε ειδικό forum που θα δημιουργηθεί για αυτόν το σκοπό σε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.
Στην αίθουσα θα παρευρίσκονται μόνο όσοι είναι απαραίτητο προκειμένου να είναι τεχνικά εφικτή η ζωντανή μετάδοση του briefing.
Το οπτικοακουστικό υλικό θα είναι διαθέσιμο, μετά την ολοκλήρωση του briefing, από την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το κανάλι της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης στο YouTube.