ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

«Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε»

Με μια σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε», στα οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή, η ΕΡΤ προσπαθεί κι εκείνη να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε αχρείαστη μετακίνηση. Να πείσει..
τους πολίτες ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η καλύτερη προστασία τόσο του εαυτού μας, όσο και των κοντινών μας ανθρώπων. Και κυρίως, να περάσει το μήνυμα ότι η αποφυγή των μετακινήσεων είναι ο έμπρακτος σεβασμός και το «ευχαριστώ» όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, στηρίζοντας έτσι τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν αυτό το διάστημα.
Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Γιάννης Στάνκογλου είναι τα δύο πρώτα πρόσωπα που βλέπουμε ήδη στις οθόνες της ΕΡΤ να στέλνουν από το σπίτι τους το δικό τους μήνυμα στους πολίτες και θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και πολλοί ακόμη.
Μένουμε σπίτι για να κερδίσουμε όλοι μαζί την πιο μεγάλη μάχη, τη μάχη της ζωής. Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε.
Δείτε το βίντεο με τη Δήμητρα Γαλάνη στο youtu.be/tTeOiGF8fdM και με τον Γιάννη Στάνκογλου στο youtu.be/iIESQnKtF2k