ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ψέκασμα για δημοσιογράφους και τεχνικούς στον Alpha

Πριν από κάθε ρεπορτάζ, τα συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων του Alpha, παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό. Απολυμάνσεις γίνονται συνεχώς σε όλο τον εξοπλισμό, ενώ μέσα ατομικής προστασίας, όπως μάσκες και γάντια φέρουν συνεχώς δημοσιογράφοι και τεχνικοί, προκειμένου να διαφυλάξουν τόσο τη δική τους υγεία, όσο και των συνεντευξιαζόμενων. Συνεργεία..
και δημοσιογράφοι έχουν εφαρμόσει επίσης τη χρήση ειδικού εξαρτήματος κατά την ηχοληψία, για την τήρηση απόστασης ασφαλείας και για την προστασία των ανθρώπων που συνεχίζουν να ρίχνονται, καθημερινά, στη μάχη της ενημέρωσης.
Ο Alpha βρίσκεται στο πλευρό του τηλεθεατή και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της πολιτείας για ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας των πολιτών. Για όλους όσοι «Μένουμε σπίτι», ο Alpha δεν έχει φροντίσει μόνο να προσαρμόσει το πρόγραμμά του, ενισχύοντας το κομμάτι της ενημέρωσης, αλλά βρίσκεται και στην πρώτη γραμμή των γεγονότων με δημοσιογράφους και τεχνικούς να πραγματοποιούν ρεπορτάζ και συνεντεύξεις παίρνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.