ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Τα πάνω κάτω στις εκδόσεις των εφημερίδων

Kανονικά στα περίπτερα την Κυριακή το Documento - Tι γίνεται με την Real News

Τα πάνω κάτω στις εκδόσεις των εφημερίδων φέρνει ο κορωνοϊός. Οι περισσότερες βγαίνουν με εργασία από το σπίτι όπως η ΑΥΓΗ που χθες έβγαλε το πρώτο φύλλο με 100% τηλε-εργασία. Από την άλλη πλευρά κάποιοι θα μοιράσουν και δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή την..
εφημερίδα. Η έντυπη έκδοση του Documento αυτή την Κυριακή θα κυκλοφορήσει κανονικά στα περίπτερα και παρα το ότι η διανομή της εφημερίδας είναι προβληματική αφού κλείνουν λόγω της πανδημίας σημεία πώλησης. Γι' αυτό το κρίσιμο διάστημα, όπως ε΄πε οεκδότης Κ. Βαξεβάνης η εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή θα φτάσει παντού και δωρεάν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα pressreader.com.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την πλευρά του καθιερώνει την χαμηλή τιμή των 2 ευρώ για την κυριακάτικη Real News που θα κυκλοφορήσει λέει εκτάκτως αυτό το Σάββατο. Συγκεκριμένα σε σχετικο διαφημιστικό σημεώμα αναφέρεται: «Από αυτή την εβδομάδα και για όσο διαρκεί η κρίση, η Real News στην τιμή των 2€. Εκτάκτως αυτό το Σάββατο μη χάσετε με τη Realnews την ειδική έκδοση του περιοδικού Drive "My Green Mobility".»