ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

Τι είναι αυτά που λέτε κύριε Γεωργιάδη;

Σε εφαρμογή τα νέα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για σούπερ μάρκετ και αγορά και, φυσικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία να προχωρήσει σε ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου από εκείνα που μας έχει συνηθίσει.
Από τις 7 το πρωί, λοιπόν, ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της Αθήνας για να... επιθεωρήσει μπροστά στις κάμερες την κατάσταση..
Μετά τις αρχικές παραινέσεις προς τους δημοσιογράφους περί συνωστισμού, πάντως, ο Αδωνις Γεωργιάδης εκτόξευσε και μερικά μαργαριτάρια.
Ερωτηθείς για τα φαινόμενα με τους πολίτες να αγοράσουν με το κιλό διάφορα προϊόντα και να αδειάζουν τα ράφια, ο κ. Γεωργιάδης, στην πρεμούρα του να αποδείξει ότι υπάρχει επάρκεια, ανέφερε «ας έρθει και με φορτηγό».
Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί, αλλά ανακοίνωσε με στόμφο ότι «την Πέμπτη θα γεμίσουν τα ράφια με αντισηπτικά».Τώρα εάν την Πέμπτη γίνει της κακομοίρας στα σούπερ μάρκετ θα φταίει μόνο ο παρτάκιας νεοέλληνας κ. Γεωργιάδη;
Χ.Κ./efsyn.gr