ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Ενημερωτικά σποτάκια για τον κορωνοϊό σε 8 ξένες γλώσσες από τον Αθήνα 9.84

Μια πρωτοβουλία που μπορεί να αποτελέσει σημαντική βοήθεια στην συνολική προσπάθεια να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός, ανέλαβε ο Αθήνα 9.84. Με δεδομένο ότι η ενημέρωση και η γνώση αποτελούν βασική προϋπόθεση στη δύσκολη αυτή μάχη, ο σταθμός της πόλης δημιούργησε σποτάκια ενημέρωσης και πρόληψης όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και σε 8 ακόμα γλώσσες και συγκεκριμένα στα..
αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, γερμανικά, ρωσικά, αραβικά και κινεζικά ενώ τις επόμενες ημέρες θα προστεθούν στα αφγανικά και τα πακιστανικά.
Με τον τρόπο αυτό ο Αθήνα 9.84 απευθύνεται σε όλες τις κοινότητες της πρωτεύουσας με στόχο να έχουν  πρόσβαση, όσο το δυνατόν περισσότεροι, στην ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης κατά του covid19.
Τα σποτάκια μεταδίδονται κάθε μία ώρα από τον σταθμό της πόλης και ήδη, μετά από συνεννόηση, διατίθενται δωρεάν και σε άλλους δημοτικούς σταθμούς.
Στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά μπορεί να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 210-3409254 και 210-3409300.
«Οκτώ γλώσσες με ένα κοινό μήνυμα. Το μήνυμα της προστασίας και της πρόληψης που πρέπει να γίνει κτήμα όλων των κατοίκων της πόλης. Απευθυνόμαστε σε όλους γιατί μας αφορά όλους» τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.